ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΥ ΧΟΡΤΟΤΑΠΗΤΑ

Ένα ερώτημα που μας υποβάλλουν, συχνά, οι πελάτες μας, είναι ο τρόπος συντήρησης του συνθετικού τους γρασιδιού. Η απάντησή μας είναι ότι σε γενικές γραμμές, το συνθετικό γρασίδι δε χρειάζεται ιδιαίτερη συντήρηση, πέραν από κάποια βασικά πράγματα, τα οποία εξηγούμε στους πελάτες μας, ώστε να τα κάνουν μόνοι τους. Από την άλλη, βέβαια, μια επαγγελματική συντήρηση του συνθετικού χορτοτάπητα, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, προσφέρει μια επιπλέον ανανέωση και καθαριότητα του συνθετικού χορτοτάπητα και αυξάνει τον κύκλο ζωής του.

Η εταιρεία μας προσφέρει αποκλειστικά και μόνο στους πελάτες της, επαγγελματική συντήρηση του συνθετικού τους χορτοτάπητα, σε πολύ λογικές τιμές. Η ιδιαιτερότητα του δικού μας προγράμματος συντήρησης, όμως, έγκειται στο γεγονός ότι οι πελάτες μας, που επιλέγουν να ενταχθούν στο πρόγραμμα συντήρησης του συνθετικού τους χορτοτάπητα, με το πέρας ενός αριθμού ετών, δικαιούνται, εντελώς δωρεάν, αντικατάσταση του συνθετικού τους χορτοτάπητα, με ίσης αξίας καινούριο χορτοτάπητα.

ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΓΡΑΣΙΔΙ ΜΕ ΕΝΟΙΚΙΟ ΓΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Οι καιρικές συνθήκες στην Κύπρο επιτρέπουν, για οκτώ σχεδόν μήνες το χρόνο, τη διοργάνωση υπαίθριων εκδηλώσεων, όπως είναι οι γάμοι, οι βαπτίσεις, τα φεστιβάλ, οι εκθέσεις, κτλ. Θα μπορούσε, λοιπόν, ο κάθε πολίτης που επιθυμεί να διοργανώσει τη δική του εκδήλωση, να δημιουργήσει ένα όμορφο χώρο, στον οποίο, με πολύ χαμηλό κόστος να πραγματοποιήσει την εκδήλωση που ονειρεύεται.  Βρίσκοντας ένα κατάλληλο υπαίθριο χώρο, πολλές φορές χωρίς καθόλου οικονομικό κόστος, θα μπορούσε κάποιος, ενοικιάζοντας μια μικρή ποσότητα συνθετικού γρασιδιού, να διαμορφώσει το χώρο του σε ένα πολύ αξιόλογο μέρος για διοργάνωση οποιασδήποτε εκδήλωσης, με εξαιρετικά χαμηλό κόστος. Πέραν από το συνθετικό γρασίδι η εταιρεία μας προσφέρει ανθώνες και γλάστρες με φυτά, τα οποία μπορούν να κάνουν ακόμα πιο όμορφο το χώρο της εκδήλωσής σας.