ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο της κατασκευής κήπων από το 2013. Στα πρώτα μας βήματα εισήγαμε ένα μόνο είδος συνθετικού χορτοτάπητα και προμηθευόμασταν όλα τα υπόλοιπα υλικά από την εγχώρια αγορά. Με πολλή δουλειά, επιμονή και υπομονή καταφέραμε σήμερα να συνεργαζόμαστε με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές συνθετικών γρασιδιών στον κόσμο, με τους οποίους διατηρούμε, πλέον, φιλικές σχέσεις, πέραν από επαγγελματικές, κάτι που σημαίνει μεγαλύτερη αξιοπιστία και πολύ καλύτερες τιμές για τους πελάτες μας. Έχουμε συνάψει συμφωνίες αποκλειστικής κατασκευής κάποιων ειδών συνθετικού χορτοτάπητα, τα οποία εισάγονται στην Κύπρο μόνο από την εταιρεία μας και τα οποία συμμορφώνονται, πλήρως, με τις κλιματολογικές συνθήκες της Κύπρου. Πέραν από αυτά τα είδη, εισάγουμε, επίσης, πολλά άλλα είδη ποιοτικών συνθετικών γρασιδιών σε τιμές εκκαθάρισης των εργοστασίων μας, τα οποία με τη σειρά μας διαθέτουμε στην κυπριακή αγορά σε ασυναγώνιστες τιμές.

Εκτός από τα συνθετικά γρασίδια, εισάγουμε, πλέον,  και τα περισσότερα υλικά που χρειαζόμαστε για την κατασκευή ενός κήπου ή  τα προμηθευόμαστε απευθείας από Κύπριους παραγωγούς και βιομήχανους , ώστε να αποφεύγουμε τους μεσάζοντες και να διατηρούμε τις τιμές μας, ίσως, στα χαμηλότερα επίπεδα της αγοράς.

Η εταιρεία μας κατασκευάζει πέραν των 200 κήπων, ετησίως, σε όλες τις πόλεις της Κύπρου. Διαθέτουμε, δικά μας, άριστα συνεργεία κατασκευής κήπων και εγκατάστασης συνθετικού γρασιδιού, τα οποία αποτελούν εγγύηση για άψογο αποτέλεσμα, που θα αντέξει στο πέρασμα του χρόνου. Επίσης, προμηθεύουμε με συνθετικό γρασίδι πολλούς επαγγελματίες και καταστήματα με είδη κήπου, παγκύπρια. Δεκάδες, όμως,  είναι και οι πελάτες μας που προμηθεύονται συνθετικό γρασίδι από εμάς για να το τοποθετήσουν μόνοι τους στο χώρο τους.

Πέραν από το συνθετικό γρασίδι, διαθέτουμε λιανικά και χονδρικά άλλα είδη κήπου όπως διακοσμητικά χαλίκια, φυτά, πατήματα, γλάστρες, υποστρώματα ασφαλείας και μεγάλη συλλλογή από διαχωριστικά για λασάνια. Επίσης, αναλαμβάνουμε ειδικές κατασκευές στον κήπο σας, όπως πέργολες, διαχωριστικά τοίχου, μεταλλικές κατασκευές, ψησταριές, κτλ.

Πέραν από τις πωλήσεις όλων των πιο πάνω υλικών, η εταιρεία μας διαθέτει, επίσης, τμήμα ενοικίασης συνθετικού γρασιδιού και άλλων διακοσμητικών προϊόντων, με σκοπό τον καλλωπισμό εξωτερικών και εσωτερικών χώρων για πραγματοποίηση εκδηλώσεων.

Μοναδικά, και άκρως πρωτοποριακά είναι τα σχέδια εγγυήσεων και τα σχέδια αντικατάστασης συνθετικού χορτοτάπητα  που προσφέρει η εταιρεία μας σε όλους τους πελάτες της, με στόχο να τους απαλλάσσει από την αβεβαιότητα που, ίσως, κάποιοι πελάτες βιώνουν  σχετικά με την αντοχή του συνθετικού τους χορτοτάπητα. Τέλος, τα σχέδια πληρωμών μας, σκοπό έχουν να κάνουν εφικτή την απόκτηση ενός ονειρεμένου κήπου για όλους τους πελάτες μας.