Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ

Η βασική μας συλλογή, συνθετικών γρασιδιών, δηλαδή τα είδη που διατηρούμε ανά πάσα στιγμή σε απόθεμα, αποτελείται, αυτή την περίοδο, από 5 διαφορετικά μοντέλα. Τα 5 αυτά μοντέλα κατασκευάζονται αποκλειστικά για την εταιρεία μας και δεν προσφέρονται σε καμία άλλη χώρα, μετά από συμφωνία με το εργοστάσιό μας. ΄Ολα αυτά τα μοντέλα προέκυψαν μετά από πάροδο μεγάλου χρονικού διαστήματος κατά το οποίο κάθε ένα από αυτά τα είδη δέχτηκε πολλές τροποποιήσεις, μέχρι να γίνει ακριβώς αυτό που ζητούσαν οι πελάτες μας. Σε κάθε τροποποίηση δίναμε έμφαση στο ύψος του πέλματος, στους χρωματισμούς, το πάχος και την αφή των ινών, στο υπόστρωμα και στην πυκνότητα. Θεωρούμε ότι όλα μας τα είδη είναι πλέον άριστα προϊόντα και ικανοποιούν την μεγαλύτερη μερίδα των πελατών μας.

Εκτός από αυτά τα μοντέλα, τα οποία αποτελούν τη βασική μας συλλογή, διαθέτουμε, συνήθως, σε απόθεμα και διάφορα άλλα μοντέλα τα οποία εισάγουμε για  περιορισμένο χρονικό διάστημα. Τέτοια γρασίδια εισάγονται, κυρίως, όταν τα εργοστάσιά μας παράγουν σε τεράστιες ποσότητες κάποια είδη, τα οποία πωλούν σε προωθητικές τιμές (PROMOTIONAL PRICES), για να τα προωθήσουν σε διάφορες χώρες του κόσμου. Αυτά τα είδη προσφέρονται στους πελάτες μας σε πραγματικά ασυναγώνιστες τιμές και δίνουν την ευκαιρία σε πολύ κόσμο να αποκτήσει τον κήπο που ονειρεύεται σε τιμή που δε θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί.

Πιο κάτω μπορείτε να δείτε τα είδη που αποτελούν τη βασική μας συλλογή. Όλα τα υπόλοιπα είδη μπορείτε να τα δείτε στην ενότητα ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ.

ERATO NO8

Πρόκειται για γρασίδι εξαιρετικής ποιότητας, με άριστες προδιαγραφές. Οι  21000 4χρωμες δεσμίδες ισχυρών ινών, άριστης ποιότητας, σε αποχρώσεις του ανοιξιάτικου πράσινου, ραμμένες  πάνω στο καλύτερο υπόστρωμα της αγοράς, με διπλή στρώση μόνωσης και ισχυρό πλέγμα, εξασφαλίζουν ένα πανέμορφο, φυσικό και ανθεκτικό αποτέλεσμα για κάθε κήπο. Πολύ δημοφιλές προϊόν σε όσους αναζήτουν ένα γρασίδι που θα αντέχει στην έντονη καταπόνηση. Όπως και όλα τα υπόλοιπα είδη γρασιδιών που διαθέτουμε, το ERATO NO8, διαθέτει όλα τα πιστοποιητικά ασφάλειας και υγείας, όπως και όλα τα πιστοποιητικά ποιότητας διάφορων διεθνών οίκων πιστοποίησης, αναδεικνύοντάς το, ως μια άριστη επιλογή για όσους επιθυμούν να τοποθετήσουν στον κήπο τους ένα ασφαλές και πανέμορφο προϊόν, το οποίο θα απολαμβάνουν για πολλά χρόνια.

Technical Specification

Name ERATO NO 8
Yarn Dtex 8000 Dtex/8F(PE)+3300 Dtex/8F(PP)
Pile Height 37 mm(±1.5mm)
Stitches/10cm 20 stiches(0-3%)
Density 21000 density±3%
Yarn Weight (g/m²) 2.133 kg(±5%)
Total Weight (g/m²) 3.040 kg(±15%)
Rolls Length(m) 25 m
Rolls Width(m) 3.96m
Application Landscape & Leisure

Technical Specification

Name LEFKADA NO17
Yarn Dtex 5900 Dtex/8F(PE)+3300 Dtex/8F(PP)
Pile Height 40mm(±1.5mm)
Stitches/10cm 21 stiches(0-3%)
Density 22050 density±3%
Yarn Weight (g/m²) 1.953 kg(±5%)
Total Weight (g/m²) 2.867 kg(±15%)
Rolls Length(m) 25 m
Rolls Width(m) 3.96m
Application Landscape & Leisure

LEFKADA NO17

Πρόκειται για γρασίδι εξαιρετικής ποιότητας, με άριστες προδιαγραφές. Οι  22000 6χρωμες δεσμίδες μαλακών ινών, άριστης ποιότητας, σε σκουρόχρωμες αποχρώσεις της ελιάς, ραμμένες  πάνω στο καλύτερο υπόστρωμα της αγοράς με διπλή στρώση μόνωσης και ισχυρό πλέγμα, εξασφαλίζουν ένα πανέμορφο, φυσικό και ανθεκτικό αποτέλεσμα για κάθε κήπο. Όπως και όλα τα υπόλοιπα είδη γρασιδιών που διαθέτουμε, το LEFKADA NO17, διαθέτει όλα τα πιστοποιητικά ασφάλειας και υγείας, όπως και όλα τα πιστοποιητικά ποιότητας διάφορων διεθνών οίκων πιστοποίησης, αναδεικνύοντας το ως μια άριστη επιλογή για όσους επιθυμούν να τοποθετήσουν στον κήπο τους ένα ασφαλές και πανέμορφο προϊόν, το οποίο θα απολαμβάνουν για πολλά χρόνια.

MYKONOS NO21

Πρόκειται για γρασίδι εξαιρετικής ποιότητας, με άριστες προδιαγραφές. Οι  20000 4χρωμες δεσμίδες μαλακών ινών, άριστης ποιότητας, σε αποχρώσεις ανάμεσα στο ανοιξιάτικο πράσινο και το χρώμα της ελιάς, ραμμένες  πάνω στο καλύτερο υπόστρωμα της αγοράς με διπλή στρώση μόνωσης και ισχυρό πλέγμα, εξασφαλίζουν ένα πανέμορφο, φυσικό και ανθεκτικό αποτέλεσμα για κάθε κήπο. Όπως και όλα τα υπόλοιπα είδη γρασιδιών που διαθέτουμε, το ΜΥΚΟΝΟΣ ΝΟ21, διαθέτει όλα τα πιστοποιητικά ασφάλειας και υγείας, όπως και όλα τα πιστοποιητικά ποιότητας διάφορων διεθνών οίκων πιστοποίησης, αναδεικνύοντας το ως μια άριστη επιλογή για όσους επιθυμούν να τοποθετήσουν στον κήπο τους ένα ασφαλές και πανέμορφο προϊόν, το οποίο θα απολαμβάνουν για πολλά χρόνια.

Technical Specification

Name MYKONOS NO21
Yarn Dtex 5800 Dtex/8F(PE)+3300 Dtex/8F(PP)
Pile Height 37 mm(±1.5mm)
Stitches/10cm 19 stiches(0-3%)
Density 19950 density±3%
Yarn Weight (g/m²) 1.534 kg(±5%)
Total Weight (g/m²) 2.567 kg(±15%)
Rolls Length(m) 25 m
Rolls Width(m) 3.96m
Application Landscape & Leisure

Technical Specification

Name APHRODITE NO28
Yarn Dtex 6400 Dtex/8F(PE)+4000 Dtex/8F(PP)
Pile Height 38 mm(±1.5mm)
Stitches/10cm 20 stiches(0-3%)
Density 21000 density±3%
Yarn Weight (g/m²) 1.890 kg(±5%)
Total Weight (g/m²) 2.924 kg(±15%)
Rolls Length(m) 25 m
Rolls Width(m) 3.96m
Application Landscape & Leisure

APHRODITE NO28

Πρόκειται για γρασίδι εξαιρετικής ποιότητας, με άριστες προδιαγραφές. Οι  21000 6χρωμες δεσμίδες μαλακών ινών, άριστης ποιότητας, σε αποχρώσεις της ελιάς, ραμμένες  πάνω στο καλύτερο υπόστρωμα της αγοράς με διπλή στρώση μόνωσης και ισχυρό πλέγμα, εξασφαλίζουν ένα πανέμορφο, φυσικό και ανθεκτικό αποτέλεσμα για κάθε κήπο. Όπως και όλα τα υπόλοιπα είδη γρασιδιών που διαθέτουμε, το APHRODITE NO28, διαθέτει όλα τα πιστοποιητικά ασφάλειας και υγείας, όπως και όλα τα πιστοποιητικά ποιότητας διάφορων διεθνών οίκων πιστοποίησης, αναδεικνύοντας το ως μια άριστη επιλογή για όσους επιθυμούν να τοποθετήσουν στον κήπο τους ένα ασφαλές και πανέμορφο προϊόν, το οποίο θα απολαμβάνουν για πολλά χρόνια.

MONA LIZA NO32

Πρόκειται για γρασίδι εξαιρετικής ποιότητας, με πολύ καλές προδιαγραφές. Οι  21000 χιλιάδες 4χρωμες δεσμίδες μαλακών ινών, άριστης ποιότητας, σε αποχρώσεις  του ανοιξιάτικου πράσινου, ραμμένες  πάνω σε ένα ποιοτικό υπόστρωμα με ισχυρό πλέγμα, εξασφαλίζουν ένα πολύ ωραίο, φυσικό και ανθεκτικό αποτέλεσμα για κάθε κήπο, σε τιμή που το κάνει εφικτό για όσους δεν μπορούν να αποκτήσουν κάποιο από τα πιο ακριβά μας είδη, αλλά από την άλλη θέλουν να εγκαταστήσουν στον κήπο τους ένα πραγματικά αξιόλογο προϊόν στην καλύτερη τιμή της αγοράς. Όπως και όλα τα υπόλοιπα είδη γρασιδιών που διαθέτουμε, το MONA LIZA NO32, διαθέτει όλα τα πιστοποιητικά ασφάλειας και υγείας, όπως και όλα τα πιστοποιητικά ποιότητας διάφορων διεθνών οίκων πιστοποίησης, αναδεικνύοντας το ως μια άριστη επιλογή για όσους επιθυμούν να τοποθετήσουν στον κήπο τους ένα ασφαλές και πανέμορφο προϊόν, το οποίο θα απολαμβάνουν για πολλά χρόνια.

Technical Specification

Name MONA LIZA NO32
Yarn Dtex 4000 Dtex/6F(PE)+3100 Dtex/8F(PP)
Pile Height 35 mm(±1.5mm)
Stitches/10cm 20 stiches(0-3%)
Density 21000 density±3%
Yarn Weight (g/m²) 1.191 kg(±5%)
Total Weight (g/m²) 2.254 kg(±15%)
Rolls Length(m) 25 m
Rolls Width(m) 3.96m
Application Landscape & Leisure

Technical Specification

Name PARGA NO33
Yarn Dtex 8700 Dtex/8F(PE)+3300 Dtex/8F(PP)
Pile Height 45 mm
Stitches/10cm 12 stiches
Density 12600 density±3%
Yarn Weight (g/m²) 1613 kg (±5%)
Total Weight (g/m²) 2821 kg (±5%)
Rolls Length(m) 25 m
Rolls Width(m) 3.97m
Application Landscape & Leisure

PARGA NO33

Πρόκειται για γρασίδι εξαιρετικής ποιότητας, με άριστες προδιαγραφές. Σχεδιάστηκε για να
μιμηθεί στο μέγιστο βαθμό το αληθινό γρασίδι που συναντούμε συνήθως στην Κύπρο. Διαθέτει
χοντρή τρίχα ύψους 45mm, σε 12600 4χρωμες δεσμίδες ισχυρών ινών, άριστης ποιότητας, σε
αποχρώσεις του πράσινου της ελιάς, ραμμένες  πάνω στο καλύτερο υπόστρωμα της αγοράς, με
διπλή στρώση μόνωσης και ισχυρό πλέγμα, εξασφαλίζουν ένα πανέμορφο, φυσικό και
ανθεκτικό αποτέλεσμα για κάθε κήπο. Ιδανικό γρασίδι για όσους αναζήτουν ένα γρασίδι που
πλσιάζει τα μέγιστα το αληθινό. Όπως και όλα τα υπόλοιπα είδη γρασιδιών που διαθέτουμε, το
PARGA NO33, διαθέτει όλα τα πιστοποιητικά ασφάλειας και υγείας, όπως και όλα τα
πιστοποιητικά ποιότητας διάφορων διεθνών οίκων πιστοποίησης, αναδεικνύοντάς το, ως μια
άριστη επιλογή για όσους επιθυμούν να τοποθετήσουν στον κήπο τους ένα ασφαλές και
πανέμορφο προϊόν, το οποίο θα απολαμβάνουν για πολλά χρόνια.

SKIATHOS NO34

Πρόκειται για γρασίδι εξαιρετικής ποιότητας, με άριστες προδιαγραφές. Διαθέτει 22050 6χρωμες δεσμίδες ισχυρών ινών, άριστης ποιότητας, σε αποχρώσεις του ανοιξιάτικου πράσινου, ραμμένες πάνω στο καλύτερο υπόστρωμα της αγοράς, με διπλή στρώση μόνωσης και ισχυρό πλέγμα, οι οποίες εξασφαλίζουν ένα πανέμορφο, φυσικό και ανθεκτικό αποτέλεσμα για κάθε κήπο. Αποτελεί ένα από τα πιο πυκνά και εντυπωσιακά γρασίδια της αγοράς. Όπως και όλα τα υπόλοιπα είδη γρασιδιών που διαθέτουμε, το SKIATHOS NO34, διαθέτει όλα τα πιστοποιητικά ασφάλειας και υγείας, όπως και όλα τα πιστοποιητικά ποιότητας διάφορων διεθνών οίκων πιστοποίησης, αναδεικνύοντάς το, ως μια άριστη επιλογή για όσους επιθυμούν να τοποθετήσουν στον κήπο τους ένα ασφαλές και πανέμορφο προϊόν, το οποίο θα απολαμβάνουν για πολλά χρόνια.

Technical Specification

Name SKIATHOS NO34
Yarn Dtex 7600 Dtex/8F(PE)+2200 Dtex/8F(PP)
Pile Height 40 mm(±1.5mm)
Stitches/10cm 21 stiches(0-3%)
Density 22050 density±3%
Yarn Weight (g/m²) 1.997 kg (±5%)
Total Weight (g/m²) 3.008 kg(±5%)
Rolls Length(m) 25 m
Rolls Width(m) 3.97m
Application Landscape & Leisure