ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΧΑΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΒΟΤΣΑΛΑ

Τα διακοσμητικά χαλίκια (ψηφίδες) και τα βότσαλα, προέρχονται από τη θραύση διάφορων φυσικών πετρωμάτων. Ανάλογα με το πέτρωμα από το οποίο προέρχονται παίρνουν και το χρώμα τους. Αποτελούν ιδανική επιλογή για να καλύψουμε διαδρόμους, παρτέρια, νησίδες, κτλ. Σε συνδυασμό με το τεχνητό γρασίδι, τα διακοσμητικά πετρώματα, δίνουν στον κήπο μας ένα άριστο αισθητικά αποτέλεσμα, το οποίο θα έχει μεγάλη αντοχή στο χρόνο.

ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΜΠΑΡΝΤΕΡΙΑ

Δεν είναι λίγοι οι πελάτες μας, που θέλουν να διαχωρίσουν τα μπαρντέρια στον κήπο τους με κάποιο από τα πολλά διαχωριστικά που διαθέτουμε. Είτε πρόκειται για διαχωριστικό απλό και μοντέρνο, είτε για πιο ρουστίκ, το κάθε διαχωριστικό μπορεί να δώσει στον κήπο μας μια ξεχωριστή νότα ομορφιάς. Υπάρχουν βέβαια και διαχωριστικά που είναι απαραίτητα για να διαχωρίσουν δύο ή περισσότερα υλικά μεταξύ τους, χωρίς να χρειάζεται κατ’ ανάγκη να φαίνεται το διαχωριστικό. Σε αυτή την περίπτωση το διαχωριστικό έχει μόνο λειτουργική αξία και όχι αισθητική.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Οι διάφορες κατασκευές και τα διακοσμητικά αξεσουάρ προσδίδουν στον κήπο μας μια επιπλέον δόση πολυτέλειας και αισθητικής υπεροχής. Πέραν, όμως, από την αισθητική αναβάθμιση του κήπου μας, οι διάφορες κατασκευές και τα αξεσουάρ κήπου μπορεί να προσφέρουν και σημαντική λειτουργική αξία. Ψησταριές, υπαίθρια τζάκια, καθίσματα εξωτερικού χώρου, δάπεδα deck, πέργολες, κατασκευές με bamboo, μπαράκια, υπερυψωμένοι ανθώνες, και άλλα πολλά θα κάνουν τον κήπο σας ονειρικό και πολύ λειτουργικό.

ΠΑΤΗΜΑΤΑ

Τα πατήματα προσθέτουν ένα άριστο αισθητικό αποτέλεσμα σε κάθε κήπο, δημιουργώντας διαδρόμους, διαχωριστικά όρια, πλατείες, κτλ. Επίσης, έχουν λειτουργική αξία, αφού επιτρέπουν τη διακίνηση στον κήπο πατώντας πάνω στα πατήματα, με αποτέλεσμα την προστασία του συνθετικού χορτοτάπητα. Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία πατημάτων, σε διάφορα χρώματα, διαστάσεις και σχήματα. Όλα μας τα είδη είναι άριστης ποιότητας και κατάλληλα για εξωτερική χρήση με μακροχρόνια αντοχή.

ΥΠΟΣΤΡΩΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΠΟΣΤΡΩΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Το υπόστρωμα ασφαλείας (Shockpad) είναι ένα τεχνητό στρώμα που έχει σχεδιαστεί ειδικά για συστήματα τεχνητού χλοοτάπητα. Έχει κατασκευαστεί από φυσικά διασταυρούμενο αφρό πολυαιθυλενίου κλειστής κυψέλης και κλειστές κυψέλες προκειμένου να αποκτήσει εκπληκτικές ιδιότητες αποστράγγισης. Τοποθετείται κάτω από το συνθετικό γρασίδι, με στόχο την προστασία από πτώση, απορροφώντας τους κραδασμούς της πτώσης κατά 48%. Διατίθεται σε ρολά μήκους 50μ και πλάτους 1,50μ. Το πάχος του είναι 10 mm και η πυκνότητά του 70 kg/m3

Πλεονεκτήματα

  • Βελτιστοποιημένη απορρόφηση κραδασμών, επαναφορά ενέργειας και αναπήδηση της μπάλας
  • Εκτεταμένη αντοχή και σταθερή απόδοση χωρίς κατάψυξη καθώς δεν απορροφά νερό
  • Εξαιρετικό περιβαλλοντικό προφίλ
  • Ανακυκλώσιμο
  • Γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση στις περισσότερες καιρικές συνθήκες
  • Σταθερές διαστάσεις ακόμη και σε κυμαινόμενες θερμοκρασίες λόγω πατενταρισμένου σχεδίου

ΦΥΤΑ

Όπως το φαγητό δε θα μπορούσε να είναι νόστιμο χωρίς αλάτι, έτσι και ο κήπος δε θα μπορούσε να είναι ολοκληρωμένος, χωρίς τα φυτά. Αν και οι περισσότεροι μας πελάτες ζητούν πλέον ευκολοσυντήρητους κήπους, σπάνια κάποιος πελάτης μας, φτιάχνει τον κήπο του χωρίς να τοποθετήσει και μερικά φυτά. Συνεπώς , είναι υποχρέωσή μας να καθοδηγούμε τους πελάτες μας για να επιλέξουν τα κατάλληλα φυτά για τον κήπο τους, αλλά και να τους προμηθεύσουμε με τα καλύτερα φυτά στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Διαθέτουμε όλα τα είδη φυτών, τόσο καλλωπιστικών όσο και καρποφόρων. Ιδιαίτερα δημοφιλείς ειναι οι ελιές μπονσάι που διαθέτουμε σε τεράστια ποικιλία σχημάτων και μεγεθών, σε πραγματικά ασυναγώνιστες τιμές.